»
»
»
BÀSQUET | Sidibe i Outerbridge permeten al HLA Alicante jugar-se l’ascens al Pedro Ferràndiz

Hi haurà cinquè partit. La sèrie tornarà aquest mateix dimarts a Alacant per a decidir que equip disputarà la pròxima temporada la Lliga Leb Or, i és que el Real Canoe i el HLA Alacant han aconseguit una victòria cadascun aquest cap de setmana. Foto: HLA Alicante.

El tercer encontre de la sèrie va començar bé per als alacantins, que van estar per davant en el marcador durant gran part del partit, encara que no van aconseguir desenganxar als madrilenys en el marcador. L’encert dels homes de David Varela en els primers 10 minuts els va portar a aconseguir una bona renda de 9 punts en l’electrònic, que es va veure disminuïda fins als 8 al descans (33-41). En la segona meitat els madrilenys van eixir més inspirats, i amb un parcial de 9-2 es van posar a tan sol 1 punt de distància. Encara així els de la Comunitat Valenciana van reaccionar i no van deixar el comandament del partit en cap moment, tornant a posar el +6 al final del tercer (51-57). Seria en l’últim parcial on el Real Canoe li donaria la volta, aconseguint igualar l’encontre a 67. Mancant poc més d’1 minuts es posarien per davant, agafant un comandament que ja no soltarien, aconseguint portar-se el tercer per 72-70.

Així doncs, el conjunt d’Alacant arribava al quart partit sense marge d’error, necessitant sí o sí la victòria per a poder aconseguir el tan anhelat ascens. Amb aqueixa por, per part dels dos equips, va iniciar un erràtic primer quart, en el qual cap dels dos aconseguia superar la fèrria defensa del rival amb soltesa, la qual cosa va portar a un bagatge final de 12-15 en el marcador. En els segons 10 minuts, tots dos equips es van soltar i es van mostrar més còmodes en facetes ofensives, els alacantins guiats, sobretot, per un espectacular Orion Outerbridge, que va acabar amb 20 punts, que va mantenir al seu equip per davant durant tota la primera meitat, a la qual es va arribar amb el resultat de 30-34. En la segona meitat va començar el xou de Sidibe, que va portar en braços a l’equip, aportant 19 punts i la friolera de 17 rebots, completant així un 34! de valoració. Els de David Varela responien a l’intercanvi d’anotacions i fins i tot van aconseguir augmentar l’avantatge a +6 abans dels 10 minuts decisius de la sèrie, arribant a ells amb 47-53. El propi Sidibe va seguir al seu màxim nivell per a aconseguir una altre quart espectacular en el qual el HLA Alacant va segellar la victòria final per 65-77.

Dimarts que ve a les 20:45 hores tindrà lloc la cita definitiva, qui guanye l’encontre que es disputarà en el Pedro Ferrándiz aconseguirà l’ascens a la lliga Leb Or, mentre que el que perda haurà d’esperar una nova oportunitat la pròxima temporada.