BÀSQUET | Un jugador del TAU Castelló, acusat per una presumpta agressió sexual

Dies moguts i complicats els que estan passant en l’entitat del TAU Castelló. El jugador del primer equip, Isao Kinoshita ha estat acusat per un delicte d’agressió sexual després d’una denúncia que es va presentar a Barcelona el passat dia 4 de desembre.

No obstant això, el jugador va ser posat en llibertat -en funcions de guàrdia-, diumenge passat, 9 de desembre. Això es va sentenciar pel jutjat nº 3 d’instrucció de Castelló, després que Isao presentés formalment els seus testimoniatges i declaracions davant la jutgessa.

El club no ha pres cap mesura disciplinària contra el jugador

D’aquesta manera, el seu actual club, el TAU Castelló, ha decidit davant aquesta situació no prendre cap mesura disciplinària contra el jugador, respectant en tots els aspectes la presumpció d’innocència. No obstant això, el conjunt de Castelló queda a expenses “del que resolgui el jutjat que s’encarrega del cas per adoptar algun tipus de mesura si fos necessària”.

Finalment, des de l’entitat han volgut mostrar la seva posició “en contra de qualsevol conducta no respectuosa sobre la dona”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]