Joan Sastre Valencia Basket
Joan Sastre jugador de Valencia Basket en el seu últim amistós amb Espanya. Foto: FEB

Valencia Basket Club perd a un dels seus dos jugadors espanyoles per al Mundial

A principis de juliol Sergio Scariolo, entrenador de la Selecció Espanyola de Bàsquet, va donar a conéixer una llista de 16 jugadors per a començar la preparació de cara al Mundial 2019 que es jugarà a la Xina. En aquesta llista que es té a veure reduïda a 12 jugadors abans de començar el campionat havien dos jugadors del Valencia Basket Club, Joan Sastre i l’acabat de fitxar Quino Colom.

Després del partit del dissabte contra l’RD Congo l’entrenador espanyol va anunciar que els dos primers descartes de la llista serien Joan Sastre i Pablo Aguilar, ex jugador del Valencia Basket Club. Així doncs el jugador taronja va abandonar la concentració després de jugar 17 minuts en l’últim amistós contra la selecció africana.

Quino Colom Valencia Basket
Quino Colom jugador de Valencia Basket durant un amistós amb Espanya. Foto: FEB

L’única representació que li queda a l’equip de la Font de Sant Luís en la selecció espanyola és la de Quino Colom, jugador que acaba de fitxar el club procedent del Bahcesehi turc. Per tant i mancant dos descartes més l’equip dirigit per Jaume Ponsernau es queda solament amb un jugador en el combinat nacional.

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]