BÀSQUET | Vuit equips lluitaran per la Copa Júnior Femení Preferent

El Pavelló Municipal d’Oliva és l’escenari triat per acollir la Copa Júnior Femení Preferent, en la qual vuit conjunts tractaran d’aixecar el títol de la competició organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Fotografies: FBCV.

Les vuit esquadres que es donaran cita a Oliva del 7 al 9 de desembre per tractar de cantar el aliró són:  Maristas València, el Genovés València, UPBGandia, Ercros Almussafes, CB Teixereta, CB Genovés  Gsport,  Nou Bàsquet Femení Castelló i CB Jorge Juan.

El format de la Copa serà el d’eliminatòries a partit únic per concentració, amb quarts de final, semifinals i final.

El substitut del CB L’Horta Godella, campió de l’any passat, aconseguirà l’ascens a Nivell 1 per a la propera temporada. Això sí, sempre que al final de la competició del seu grup ocupe una de les places que donen dret a participar en els quarts de final del Campionat Preferent.

Enfrontaments i horaris

Divendres 7 de desembre: quarts de final

17:00 h Quarts de final 1: Maristas València – el Genovés València
17:00 h Quarts de final 2: UPB Gandia – ErcrosAlmussafes
19:00 h Quarts de final 3: CB Teixereta – CB el Genovés Gsport
19:00 h Quarts de final 4: NBF Castelló – CB Jorge Juan

Dissabte 8 de desembre: semifinals

16:00 h Vencedor Cambres 1 – Vencedor Quarts 2
18:00 h Vencedor Cambres 3 – Vencedor Quarts 4

Diumenge 9 de desembre: la gran final

11:00 h Final

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]