Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Boxa // + Noticies / BOXA | Kiko Martínez es queda sense el títol mundial de pes ploma per K.O. tècnic
Gary Russell - Kiko Martínez
Imagen del combate entre Russell y Martínez en el Barclays Center de Nueva York (Reuters).

BOXA | Kiko Martínez es queda sense el títol mundial de pes ploma per K.O. tècnic

L’estatunidenc Gary Russell Júnior ha revalidat el títol de campió del Món de pes ploma en la final que s’ha disputat en el Barclays Center de Nova York. Una hegemonia que ha aconseguit perpetrar després de la decisió del col·legiat.

El arbitre va suspendre el combat en el cinquè assalt per un tall en la zona de l’ull esquerre de Kiko Martínez que Russell li va provocar en el segon assalt. Una decisió que va adoptar després que el metge examinara a fons al púgil il·licità.

Gary Russell Júnior gana el títol mundial per K.O. tècnic.

Després del segon assalt, Russell li va castigar la zona agreujant-li la lesió i portant així a la cancel·lació del combat. Trista final per a l’alacantí, qui havia renunciat al seu títol europeu de pes ploma per a poder participar en la final i proclamar-se així campió del Món de nou.

I és que en 2013, en Atlantic City, Kiko Martínez es va alçar amb el cinturó del pes súper gall en imposar-se al colombià ‘Momo’ Romero. Per a ell, Nova York era la baralla de la seua vida. Lamentablement no ha tingut el final que desitjàvem.

En el segon assalt Russell li va fer un tall a l’alacantí del qual no es va poder reposar.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *