CARRERES POPULARS | 17.000 persones diran adéu al 2018 en la Sant Silvestre de València

Diumenge que ve 30 de desembre tindrà lloc la 35ª edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana, una de les carreres preferides dels habitants de la capital del Túria. A les 20:00 hores arrencarà la prova des del carrer Xàtiva , a l’altura de l’encreuament amb el carrer Bailèn.

Segons les estimacions, es calcula que aproximadament 17.000 persones participen en l’última cita de l’any de València Ciutat del Running. Mentre que la sortida tindrà lloc al carrer Xàtiva, la línia de meta se situarà en la sempre imponent Plaza de l’Ajuntament de València.

Sobre 17.000 persones participaran el diumenge 30 de desembre en la 35a Sant Silvestre Popular Valenciana.

La carrera, organitzada per la Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València amb el patrocini de La Caixa i la col·laboració d’El Corte Inglés i la Societat Esportiva Correcaminos, consta d’un recorregut de circuit de 5.300 metres.

Hi ha dues modalitats: competitiva i popular. Sobre la competitiva esmentar que està limitada a 400 dorsals. La recaptació íntegra dels dorsals de totes dues categories anirà destinada a l’Associació APNADAH (Associació de Pares per a Nens i Adolescents amb Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat ).

L’Associació APNADAH serà la beneficiària del que es recapte.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]