Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | Confirmat el recorregut de la marxa Ciutat de València 2017

CICLISME | Confirmat el recorregut de la marxa Ciutat de València 2017

‘La organització de la marxa cicloturista Ciutat de València ha confirmat el recorregut de la edició de 2017 que es cel.lebrarà el proper 30 de setembre.

Els 100 quilòmetres de durada d’esta edició s’encetaràn a la marina reial Juan Carlos I de València, a les 9 del matí. I després de creuar el pont d’astillers, el pilot enfil.larà dirección El Saler, Sueca i Cullera.

Com en edicions anteriors, este será el punt clau de la marxa, la pujada al Faro de Cullera, anomenat com el Port del Volcá. 3000 metres reialment durs, que suposaràn el repte anual per als participants en esta ja clàssica prova ciclista valenciana.

Després de l’avituallament, els corredors pendràn el camí de retorn cap al cap i casal, on trovaràn la linia d’arribada al port de València. 100,580 quilòmetres, que la organització ha previst que seràn recorreguts en poc més d’una hora i quaranta minuts.

Com cada any, els participants tindràn, a càrreg de la organització, desdejuni per a abans de l’inici i esmorzar per a després de completar el recorregut. Una gran festa del ciclisme valencià per a la tardor de 2017.

 

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *