Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | El Circuit Ricardo Tormo acollirà el primer Campionat d’Espanya de Ultrafondo 24 hores

CICLISME | El Circuit Ricardo Tormo acollirà el primer Campionat d’Espanya de Ultrafondo 24 hores

La Real Federació Espanyola de Ciclisme va anunciar dimecres passat 26 de desembre la concessió de nombrosos Campionats d’Espanya per a 2019 en diferents modalitats: ciclocròs, BTT descens, trial, pista júnior i cadet i ultrafondo. Designacions que han estat aprovades per la Comissió Delegada de la RFEC.

En la reunió va quedar estipulat que el Circuit Ricardo Tormo de Xest és l’escenari triat per a albergar el Campionat d’Espanya de Ultrafondo 24 hores 2019, una competició que celebrarà la seua primera edició en el traçat valencià.

El Nacional aterrarà a Xest els dies 27 i 28 de juliol de 2019.

Quant a l’altre Campionat d’Espanya de Ultrafondo, aquest serà de 12 hores, l’organització recau a l’Andalusia Circuit situat a Almeria. Aquest torneig es disputarà amb dos mesos d’anterioritat al de Xest, concretament el dia 4 de maig de 2019.

En els pròxims dies anirem coneixent més detalls del primer Campionat d’Espanya de Ultrafondo 24 hores, que com s’ha esmentat amb anterioritat tindrà lloc en el Circuit Ricardo Tormo de Xest els dies 27 i 28 de juliol de 2019. De moment toca celebrar que la RFEC torne a dipositar la seua confiança en la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, com ja ho ha fet en altres competicions d’àmbit nacional.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *