Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | El Gran Fons Marxa Ciutat de València estrena el format tàndem

CICLISME | El Gran Fons Marxa Ciutat de València estrena el format tàndem

El Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València, únic Gran Fons d’Europa amb arribada i sortida dins d’una ciutat, ha obert per primera vegada en la seua història les seues inscripcions al tàndem després que el seu format haja experimentat una evolució.

Els futurs participants podran triar entre un total de tres distàncies: 185 quilòmetres i quatre ports en la Serra Calderona amb dificultat alta, 100 quilòmetres i dos ports amb dificultat mitjana, i finalment una tercera que constarà de 75 quilòmetres i un port amb dificultat baixa.

Una de les novetats de l’edició és que podran participar en tàndem.

Com s’ha comentat amb anterioritat, aquest any han tirat la casa per la finestra. Una de les principals innovacions amb les quals el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València s’ha modernitzat és que els ciclistes podran disputar la carrera en tàndem.

Una de les apostes de la prova serà mantenir el caràcter lúdic destinat a diversos públics com per exemple la Marxa El Corte Inglés Kids per a nens o la participació del col·lectiu Plena Inclusió. Tots aquells interessats podran inscriure’s en la següent pàgina web.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *