CICLISME EN PISTA | El castellonenc Sebastián Mora es queda sense medalla en la prova de Madison de l’Europeu en l’última volta

L’esport moltes vegades és cruel, i aquest dilluns 6 d’agost ho ha estat massa amb un dels ciclistes més prometedors de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i del món sencer.

El castellonenc Sebastián Mora, natural de Vila-real, posseïa moltes opcions de pujar al podi en la categoria de Madison de l’Europeu de Ciclisme en Pista que s’està celebrant a Glasgow.

Sebastián Mora i Albert Torres (Deporte Olímpico)

Una modalitat en la qual al costat del seu company i amic Albert Torres s’havia guanyat un lloc en la gran final després de guanyar la seua sèrie amb 24 punts. Durant pràcticament la totalitat de la prova van tenir opcions de pujar al podi, concretament de conquistar la medalla de bronze.

Però quan tan sols quedava una volta per finalitzar la carrera i ja tocaven el bronze s’ha produït el desastre. Gran Bretanya ha protagonitzat un atac asolador arrabassant-los la presea.

Sebastián Mora i Albert Torres entrevistats després de la prova de Madison (RFEC)

La selecció belga s’ha proclamat flamant campiona, sent Alemanya subcampiona d’Europa de Madison. Dur revés per al castellonenc Sebastián Mora, qui també es va quedar sense premi en scratch el dia anterior.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]