Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | Iván Moreno venç la prova de Xàtiva d’un Challenge que s’emporta Fran García Rus

CICLISME | Iván Moreno venç la prova de Xàtiva d’un Challenge que s’emporta Fran García Rus

El cap de setmana passat va acabar la Challenge de la Comunitat Valenciana de ciclisme, una competició que consta de tres carreres, l’última prova de les quals es va disputar a Xàtiva, donant agradables sorpreses per part de ciclistes Sub-23, que van ser els millors en el Torneig Fira de Xàtiva que organitza el CC Bicicletes Sanchis. Foto: FCCV.

Un total de 60 ciclistes van aconseguir finalitzar els 140 km dels quals constava la cita, molt exigent tenint en compte que durant el trajecte, els competidors van haver de pujar dues vegades el port de la Serragrosa, així com en una ocasió el Portitxol i el Campello.

El Sub-23 Iván Moreno s’emporta la carrera i Fran García Rus el Challenge

El ciclista Sub-23 de l’equip Lizarte, Iván Moreno, va ser el vencedor de la prova de Xàtiva, en la qual va entrar en solitari amb un avantatge d’uns 50 segons respecte als seus perseguidors, el també Sub-23 José Antonio García de l’equip Polartec que va ser segon, i Francisco Galván, de l’equip Lizarte, que va completar el podi.

Una vegada completades les cites d’Alcoi, Algemesí i Xàtiva, el ciclista del GSport-Wolbike, Fran García Rus (en el centre de la foto) ha sigut el vencedor tant de la General com de la Muntanya en el Challenge de València, mentre que el seu company d’equip Sebastián Mora s’ha portat les metes volants i Javier Fuentes del Caixa Rural ha sigut el millor Sub-23.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *