CICLISME | La marxa cicloturista Ciutat de València tanca el curs ciclista

És, probablement, la cita més esperada pel cicloturistes valencians. Cada any amb alguna sorpresa, però sempre amb la fenomenal organització que porta darrere el Club Deportivo Podium i, al seu capdavant, Javier Castellar.

Molts mesos de treball i ja està ací. Dissabte es celebra ja la XII edició de la marxa cicloturista de la ciutat de València. Amb una gran inscripció, com cada any, els participants han de recórrer 80 o 100 quilòmetres de distància, en funció de la ruta que hagen triat. En els dos casos l’eixida i l’arribada es troben en la Marina Reial de València, junt amb Veles e Vents. La ruta de 100 quilòmetres travessa dos ports de muntanya “El Volcà” i “El Castillo”, ambdós amb espectaculars pujades i rampes de fins al 19% de desnivell. Pel que fa a la ruta més curta, la de 80 quilòmetres, també arribarà a Cullera però en este cas no inclou ports en el seu recorregut.

La marxa transcorre per terres valencianes amb impressionants paratges de la zona costanera de la província i comptarà amb grans ciclistes de talla internacional que seràn desvetlats per l’organització a la presentació del proper divendres. Els participants inscrits en la prova comptaran amb desdejuni, assistència en ruta, zona d’avituallament, massatge recuperador, esmorzar i consigna per a guardar les seues pertinences durant la marxa, que de segur, tornarà a convertir-se en la millor marxa cicloturista de la Comunitat Valenciana i una de les millors de tota Espanya.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]