Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLISME | La Milki compleix 10 anys amb rècord de participació

CICLISME | La Milki compleix 10 anys amb rècord de participació

Diumenge que ve es celebrarà la 10ª Pedalada BTT 1500 Ciutat de Castelló, coneguda com La Milki, i ho fa amb record de participació. Són 500 els corredors inscrits i els organitzadors s’han vist obligats a prorrogar fins a hui, el termini d’inscripció per l’interès que ha suscitat la prova una vegada tancat el període d’inscripció.
S’ha presentat en l’Ajuntament de Castelló aquesta prova de ciclisme de muntanya que es celebrarà diumenge que ve, 25 de febrer, amb eixida des de la UJI i que discorre per les muntanyes de Castelló i Borriol. El regidor d’esports, Enric Porcar, ha manifestat que la zona per la qual discorre aquesta marxa “és espectacular, un lloc ideal tant per a mountain bike com per a fer running” i ha mostrat tot el seu suport a la prova.
La Milki de la Plana consta de dos recorreguts alternatius, un de 40 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 1000 metres, i un altre més tècnic de 62 quilòmetres que aconsegueix un desnivell de 1700 metres. Segons, Tomás Ruano, el president de Mon Pedal, club organitzador de la prova, “després de 10 anys els corredors saben perfectament on van, que no és una carrera fàcil i que cal estar preparat tècnica i físicament per a realitzar-la”. El secretari del club, Jonathan Milian, ha volgut ressaltar la labor inestimable de mig centenar de voluntaris que porten quasi un mes preparant i netejant la zona.

Segons els organitzadors, es tracta d’una edició històrica que a més compta amb noves sendes que contribueixen a fer encara més atractiu el traçat. Per a aquesta edició, s’han dissenyat mallots commemoratius de la carrera que es lliuraran el dissabte anterior a la prova al costat del dorsal del corredor.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

CICLISME | Dos torrevejenses recorren 1.600 quilòmetres contra el càncer infantil

Aquesta és una d’aquestes històries que llancen esperança a aquells que creuen que construir un …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *