Inicio / Ciclisme // + Noticies / CICLOCRÒS | Miguel Calatayud i Elena Lloret, campions del 5º Trofeu Ciclocròs Alginet

CICLOCRÒS | Miguel Calatayud i Elena Lloret, campions del 5º Trofeu Ciclocròs Alginet

La localitat valenciana d’Alginet va acollir diumenge passat 2 de desembre la cinquena edició del Trofeu Ciclocròs Alginet, organitzat per Es Castell d’Alginet CC, on es van donar cita més de 370 participants. Fotografia portada: Gema de Fez.

ls ciclistes Miguel Calatayud (GSport – Wolfbike) i Elena Lloret (Delikia-Ginestar) s’han alçat vencedors de la desena prova puntuable per la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Trofeu ULB.

Categoria elit i Sub-23

Miguel Calatayud s’ha fet amb la victòria en la categoria masculina amb 8” d’avantatge sobre el també elit Álvaro García, del Big Bikes Carlet, i amb 23” sobre el Sub-23 Adrián Aranda (Radical Bike Ontinyent).

La fémina més ràpida, com s’ha comentat amb anterioritat va ser Elena Lloret. La de Delikia-Ginestar va creuar la línia de meta amb 1’14” d’avantatge sobre Eva Valero (Big Bikes Carlet) i amb 1’34” sobre Sara Bonillo  (Hyundai Koryo Car-Dstrel).

Categoria júnior

En categoria júnior, Àlex Bou (Hyundai Koryo CarDstrel) s’ha imposat per 33” a Josep Matoses (CC Bici  Store  València) i per 50” a Joan Hernández (Grupeta de la Safor).

Categoria cadet

El millor cadet ha estat Miguel Solera (Cicles Net – Merida) seguit per Jordi Seguí (Multiesport – UCMontgó) i Raül Mira (CC Tibi AMSonido). En la prova de féminas cadets s’ha imposat Lidia Llácer (Hyundai Koryo Car Dstrel), seguida per Vania Rico i Estela García, ambdues del CC Tibi AMSonido.

Categoria màster 30

En màster 30 el triomf ha quedat a les mans de Javier Cabanes (Monblau – Delikia – Ale), qui ha superat al líder Joaquín Ortega (Grupeta de la Safor CC). El podi ho ha completat en tercer lloc Moisés Espinós (Velosol Cycling Team). La primera fémina de la categoria ha estat Sabrina Truja (Ferrer Bikes) seguida per María Jose Pastor (Spirit Bike) i María Teresa Alcover (Big Bikes Carlet).

Categoria màster 40

En màster 40 la victòria ha estat obra de David Gallardo (CC BiciStore València), qui ha aconseguit 9” d’avantatge sobre Jaume Alcover (Vés-ho Club Carlet) i 25” sobre Gustavo Asensi (CC Connect). La primera fémina de la categoria va ser Blanca García (Cultbikes Specialized) seguida per Cristina Lacruz (CD Rope) i Gracia Yvana Ferrer (Big Bikes Carlet).

Categoria màster 50

En màster 50, Javier Avellaneda (Ferrer Bikes) ha pujat al primer calaix del podi. El segon ha anat a parar a Vicent Bonafé i el tercer a Alejandro Pellicer, tots dos del Velo Club Carlet.

Categoria màster 60

En últim lloc i no per això menys important, en màster 60 s’ha portat la victòria Ignacio Fandos (UC Vinaròs) per davant de José Mesquita (Cicles Faustin) i Pedro Perales (Radical Bike Ontinyent), segon i tercer respectivament.

Escoles de Ciclisme

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors van ser: Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Alejandra Puente (CC Triasport) en infantils, Eric Igual (CC Bicicletes Sanchis) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants.

Líders de la Challenge

Després de les deu primeres cites de la Challenge, els líders provisionals en les seues respectives categories són: en elit Álvaro García i Eva Belda, en Sub-23 Édgar Teno i Sara Bonillo, en júnior Joan Llácer, en cadet Miguel Solera i Lidia Llácer, en màster 30 Ximo Ortega, en màster 40 Vicent Lladró i Gracia Yvana Ferrer, en màster 50 Javier Avellaneda, en màster 60 José Mesquita, en infantil Pablo Calvo i Alejandra Puente, en aleví Eric IgualLeyre Merlet, i en principiants Vicent Andrés i Carla Bañuls.

La propera cita serà el 6 de desembre en La Xara(Alacant).

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *