Com evitar les avaries més comuns dels telèfons intel·ligents 

Les vendes dels mòbils s’han estancat en els últims mesos, sembla que els errors i els problemes s’han multiplicat. Per sort, molts dels errors els dispositius es poden solucionar sense haver de recórrer als tècnics.

Si un ‘telèfon intel·ligent’ va lent es deu al fet que guardem en ell un gran nombre d’arxius, que instal·lem en ell aplicacions que no necessitem, per a solucionar aquest problema, el primer que has de fer és alliberar espai en el mòbil esborrant caixet, tots els arxius i ‘apps’ que no necessitis. 

Si tota la resta falla, sempre pots fer un ‘reset’ al teu telèfon

També pot ocórrer que el teu telèfon es quede bloquejat i no respongui si això ocorre l’única cosa que pots fer esperar o intentar reiniciar el telèfon. Aquest problema es dóna per falta de memòria en el nostre dispositiu, o perquè ha estat infectat per un ‘malware’. 

Que la pantalla es trenque és una altra de les avaries més comunes, per a evitar-ho compra una bona funda i un protector de pantalla per a reduir les possibilitats que se’t torni a trencar en el futur. Si la bateria es descarrega ràpidament o la càrrega és molt lenta, si aquest problema apareix de sobte pot ser que es degui a una fallada en el dispositiu que puguem arreglar.

Les aplicacions que has descarregat recentment pot ser que alguna estigui consumint el teu bateria

Els experts aconsellen apagar-lo de tant en tant per a millorar la vida de la bateria a llarg termini. Hem de  utilitzar sempre un carregador o un cable 100% compatibles amb el nostre dispositiu, baixar la lluentor de la pantalla o evitar que el telèfon i les ‘apps’ s’actualitzin automàticament.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]