Atletismo
»
»
»
»
»
TRIATLÓ | El Campionat Autonòmic de Duatló per Equips aterra a Almenara

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

TRIATLÓ | El Campionat Autonòmic de Duatló per Equips aterra a Almenara

La vuitena edició del Duatló per Equips Vila d’Almenara, que se celebrarà diumenge que ve 20 de gener, serà la primera seu a acollir un Campionat Autonòmic en 2019. Més de 100 equips es donaran cita en la línia de sortida i pugnaran per conquistar l’anhelat títol.

La competició, que es disputa en modalitat de contrarellotge per equips, arrencarà a les 09:45 hores del matí. Cada minut aproximadament sortirà un nou equip, conjunt que com haurà d’estar conformat entre quatre i sis duatletes.

Els equips (4-6 duatletes) recorreran: 5 km carrera , 20km ciclisme i 2,5 km carrera.

Els equips, que correran en distància sprint, hauran de recórrer un circuit de 5 quilòmetres de carrera a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i altres 2,5 quilòmetres de carrera a peu. La Universitat d’Alacant, vigent campió, tractarà de revalidar el títol amb l’actual campió d’Espanya de triatló en les seves files: Roberto Sánchez Mantecón.

Així mateix, el mateix diumenge 20 de gener podrem gaudir d’una nova prova dels XXXVII Jocs Esportius Vialterra. Una cita que tindrà lloc en el Duatló Escolar de Bétara. A partir de les 9.00 hores del matí gairebé 400 escolars inscrits podran gaudir d’una nova prova puntuable per a la fase provincial de València.

L’Universitat d’Alacant defensarà el títol davant més de 100 equips.

Categorías AtletismoTriatlón