El nou rècord de la companyia Seat 

Fins a setembre l’entitat automobilística Seat va batre el seu rècord de beneficis amb 237 milions d’euros, això suposa un increment del 54% més que l’any anterior. 

Respecte a l’any anterior Seat va vendre un 17,1% més

Seat va aclarir que aquesta millora s’havia del nombre de vendes que van aconseguir de gener a setembre, amb un total de 415.600 vehicles comercialitzats. A més d’aquest increment en les vendes, es va sumar el llançament del nou turisme Arona, qui ha garantit un major marge de benefici a l’empresa.


Els resultats financers obtinguts entre gener i setembre de 2018 mostren l’etapa positiva per la qual travessa Seat, així ho va aclarir l’entitat.

La signatura automovilistica accelerarà la xifra d’inversions i despeses en R+D para nous models.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]