Amb el teu iPhone podràs obrir i tancar el teu Volkswagen 

Els cotxes cada vegada són més intel·ligents, i estan més connectats als nostres mòbils, fins a arribar al punt d’obrir i tancar el cotxe a través del smartphone.

Volkswagen ha volgut que els seus vehicles comptin amb la app Volkswagen Car-Net per connectar els dispositius mòbils amb els vehicles de la signatura alemanya. Aquesta app s’ha integrat amb Siri per poder obrir i tancar el nostre cotxe amb l’assistent de veu, sense necessitat d’usar les claus.

Aquesta notícia es va anunciar a Estats Units, aviat s’estendrà a més països

Per això, les ordenis que obcecará Siri seran “Siri, obre el meu cotxe” o “Siri, tanca el meu cotxe”; d’aquesta manera com si fos per art de màgia el nostre Volkswagen s’obrirà. Aquestes no són les úniques accions que es podran realitzar, si no que també es podrà observar l’autonomia del turisme, així com el combustible o encendre l’aire condicionat, entre unes altres.

Aquest servei no és gratuït, ja que és necessari posseir una subscripció per gaudir-ho.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]