Nou enfonsament en les matriculacions de vehicles dièsel

Les matriculacions de turismes no es recuperen, el sector acumula cinc mesos consecutius de caigudes en les vendes.

Segons les xifres de l’Associació Espanyola de Fabricants de Cotxes i Camions (AFNAC), en el primer mes de l’any es van matricular 93.546 vehicles, la qual cosa suposa una caiguda del 8% respecte a gener de 2017. 

Les vendes de vehicles dièsel es van reduir al gener un 36,3% respecte al mateix mes de 2017

Per part seva, els camions pugen un 10%, fins als 2.836 vehicles, i els lliuraments de furgonetes, han crescut un 8%, amb 17.374 unitats. 

Un altre de les dades més preocupants en l’informe de Anfac, és que al gener es van vendre tant cotxes nous com vehicles de més de 15 anys. Per això l’edat dels parc automobilístics continua creixent.  

El canal de particulars, ha estat el que més ha caigut en els turismes amb una reculada del 9,6%, amb un total de 47.244 cotxes. Les vendes a empreses s’han reduït un 5,5%, amb 31.374 vehicles i els alquiladores han disminuït un 8%, fins a les 14.928 unitats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]