La companyia Tesla tanca les seves botigues per a vendre exclusivament per internet 

L’empresa Tesla ha anunciat que tancarà totes les seves tendes, i concentrarà les seves vendes exclusivament a través d’internet per a així reduir costos. Ho va fer el mateix dia en què va llançar el Model 3 estàndard amb un preu base de 35.000 dolars.

El fundador Elon Musk, va anunciar que no espera que la companyia tingui beneficis en el primer trimestre del any

El Model 3 estàndard té un abast de 354 quilòmetres, una velocitat màxima de 209 quilòmetres per hora i un acceleració de 0 a 96,5 quilòmetres per hora en 5,6 segons. Tesla ha estat lliurant als seus clients les versions més cares del Model 3 en comptes de la versió original que l’empresa va anunciar fa anys per a atreure el consumidor mitjà estadounidense.

En un comunicat va anunciar que tots els seus vehicles es vendran exclusivament a través d’internet per a reduir els seus costos. Pots comprar ara un Tesla a Amèrica del Nord a través del seu mòbil en un minut i aquesta capacitat estarà disponible a tot el món aviat.

Aquesta mesura li permetrà reduir els preus de tots els seus vehicles una mitjana d’un 6%

En els pròxims mesos tancarà gradualment les seves botigues encara que mantindrà obert un nombre d’establiments que té un gran trànsit de públic i els convertirà en galeries, aparadors i centres d’informació.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]