Automoción
»
»
»
»
»
»
La companyia Volvo limitarà la velocitat dels seus automòbils 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

La companyia Volvo limitarà la velocitat dels seus automòbils 

Volvo sempre ha fabricat els cotxes més segurs per excel·lència, o això han transmès en aquestes últimes dècades, sempre bolcats en la seguretat dels seus cotxes. Per això, la signatura quedarà completament electrificada durant la dècada que ve.

Ara Volvo estableix un límit màxim de velocitat per a tots els seus vehicles

És un objectiu molt ambiciós per part de Volvo, en aquesta línia han desenvolupat sistemes de conducció autònoma, la interconnexió de tots els cotxes per a evitar col·lisions, i ara limitar la velocitat dels seus vehicles de fàbrica.

Sembla que tot el treball de prevenció dels accidents augmenta quan es condueix a una velocitat excessiva. La companyia ha anunciat que tots els seus cotxes estaran limitats a 180km/h l’any 2020. Una de les principals causes de mortalitat en els accidents és l’excés de velocitat.

Per això, a partir de l’any que ve els vehicles de Volvo estaran limitats a aquesta velocitat, fins i tot remenen la possibilitat que els vehicles redueixin la seva velocitat dràsticament de manera automàtica quan aquests circulin prop de col·legis i hospitals, entre altres.

Com més control hi hagi sobre els vehicles, més probable serà evitar accidents mortals. No sabem si limitar a 180km/h evitarà més morts en els vehicles, però és un pas en la direcció encertada en l’objectiu d’aconseguir menys morts al volant en un futur.

Categorías Automoción