Fisker presenta un SUV amb característiques similars al Tesla Model Y

La companyia Tesla presentava la setmana passada el Tesla Model Y, una versió més compacta del Model X fabricada sobre la base del Model 3. Doncs bé, ara l’entitat Fisker, ha anunciat un Suv que es convertirà en el primer rival directe d’aquest Tesla Model Y.

Aquest nou model Fisker es llançarà en 2021

La marca de Henrik Fisker, ha anunciat ara el seu primer SUV que serà el primer dels futurs vehicles elèctrics que llançarà la marca en un futur pròxim. Aquest nou SUV no té nom, però sí que coneixem algunes característiques bàsiques d’aquest vehicle.

Segons la marca, comptarà amb una autonomia d’unes 300 milles, uns 480 km i hi haurà també una versió amb motor dual, com en el cas del nou Tesla. El preu d’aquest nou SUV elèctric seria de 40.000 dòlars.

A més seria el primer cotxe de la marca a comptar amb les bateries en estat sòlid, en lloc de les tradicionals d’ió liti que munten la majoria de cotxes elèctrics.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]