Automoción
»
»
»
»
»
»
La companyia BMW llança el seu patinet elèctric de luxe 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

La companyia BMW llança el seu patinet elèctric de luxe 

Les bicicletes elèctriques i els patinets elèctrics, s’han ensenyorit dels carrers com a principal alternativa al vehicle de combustió, la companyia BMW el sap i ha llançat el seu primer patinet elèctric Premium.

El nou patinet BMW X2 City, amb un preu de 2.400 euros

Un patinet de bona qualitat ens costa com a mínim 300 euros, i altres models més avançats fins ara podien oferir-nos molta qualitat per 600 euros. Però BMW ha saltat per l’aire el sector amb un patinet de gran luxe per a arribar amb elegància al treball i a més sense contaminar.

S’adapta perfectament a usuaris de 1,60m i 1,90m

Aquest patinet té un disseny curiós, ja que compta amb unes rodes prou més grans que les d’un patinet tradicional. Les seves rodes grans són una garantia d’estabilitat, i el ample dels seus pneumàtics evitarà les burxades més habituals.

Aquest patinet pesa 20 quilos, i la bateria d’ions de liti té una capacitat de 408 Wh, per a donar-li energia al seu motor elèctric sense escombretes. Les bateries poden carregar-se per complet en dues hores, i ens donen una autonomia de fins a 35 quilòmetres.

La velocitat màxima que pot aconseguir és de 25 km/h, la màxima que legalment ha d’aconseguir

A més compta amb un connector micro USB per a poder recarregar el mòbil mentre anem en marxa. Finalment el seu preu, 2.400 euros encara que estem abans de res un vehicle BMW Motorrad.

Categorías Automoción