La companyia alemanya Volkswagen aposta per la mobilitat sostenible

El grup Volkswagen ha iniciat a Berlín l’activitat de la seva iniciativa Open Source Lab, com una plataforma orientada a impulsar la mobilitat sostenible.

El Open Source Lab s’ha posat en marxa pel Comitè de Sostenibilitat del grup Volkswagen, i van destacar que aquesta iniciativa té una agenda independent i està obligada a publicar tots els resultats de les seves recerques.

La intenció era crear una plataforma oberta per al diàleg sobre el futur de la mobilitat

Volkswagen va destacar que el Open Source Lab està basat en un acostament col·laboratiu i va destacar que el seu objectiu és facilitar la recerca i un ampli diàleg en relació amb la mobilitat sostenible.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]