Seat està d’enhorabona, tancant el millor semestre de vendes

La marca espanyola Seat va superar per primera vegada en la seva història les 300.000 unitats comercialitzades, en lliurar 314.300 unitats a tot el món, la qual cosa suposa un increment del 8,4% en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

La signatura va matricular 57.300 vehicles en tots els mercats en els quals opera, un 11,5% més que en 2018

Aquesta dada representa el segon mes consecutiu de creixement per sobre del 10%, a més d’una xifra rècord. La marca Cupra, els resultats comercials de la qual estan integrats en els de Seat, va tancar el semestre amb un volum de vendes de 12.700 unitats en els mercats en els quals participa, la qual cosa representa una progressió del 73,1%.

Quant a països, Seat va matricular 66.500 unitats a Alemanya en el que va d’any, un 16,2% més, així com 64.200 unitats a Espanya, un 3,2% més i 37.700 unitats a Regne Unit, un 5,1% més. A Itàlia, per part seva, les vendes de la signatura espanyola van millorar un 16,5% en el primer semestre, fins a 14.900 unitats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]