Ford i Volkswagen junts per a desenvolupar cotxes elèctrics 

Volkswagen i Ford amplien la seva cooperació i començaran a desenvolupar conjuntament vehicles elèctrics i conducció autònoma en un intent de reduir costos en el desenvolupament de vehicles connectats.

Vw invertirà 2.600 milions en la startup de Ford (Argo AI), especialitzada en arquitectures de programari per a la conducció autònoma

Amb aquesta inversió el valor de Argo AI augmenta fins a 7.000 milions de dòlars. Per part seva, Ford construirà cotxes elèctrics usant la plataforma MEB de Volkswagen. I és precisament aquest punt un dels quals més aplaudeixen els analistes.

VW i Ford volen introduir la conducció autònoma als EUA i Europa, la qual cosa suposa un repte tecnològic per als grans fabricants que busquen vies per a reduir costos, de manera que es comparteixin entre diversos grups.

Ford aspira a construir més de 600.000 cotxes elèctrics usant la plataforma MEB en els pròxims sis anys, la qual cosa pot ajudar tots dos grups a reduir costos.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]