BÀDMINTON | El Pavelló de la Fuensanta gaudeix amb el V Torneig Ciutat de València // FOTOS

Aquest matí s’ha disputat en el Pavelló de la Fuensanta de la localitat de València el V Torneig Ciutat de València, de caràcter amistós i en el qual hi havia tres categories diferents: Dobles femenins, dobles mixts i dobles masculins. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Durant el matí s’han jugat les diferents categories que constaven d’una fase de grups, amb els mateixos sortejats totalment a l’atzar. En categoria de dobles femení, hi havia un total de 4 grups, formats 2 d’ells per 4 parelles i altres 2 per 3, completant les 14 duples apuntades.

En categoria mixta, per contra, s’han disputat un total de 7 grups, formats tots ells per 4 parelles, completant les 28 inscrites que han disputat un mínim de 3 partits, encara que no s’ha jugat cap segona fase a l’ésser, com ja hem citat, amistós.

Finalment, s’ha disputat el dobles masculí, sent la modalitat amb major participació, en explicar en total amb 9 grups amb 4 parelles per grup, per la qual cosa 36 parelles, o el que és el mateix, 72 persones, han passat el matí disputant aquesta nova edició del torneig que ha sigut tot un èxit de participació.

V Torneig Ciutat de València de Bàdminton. (Paloma navarro)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]