Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | L’Hispagan UPB Gandia guanya a Llíria i es jugara el titol de campió a casa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

BÀSQUET | L’Hispagan UPB Gandia guanya a Llíria i es jugara el titol de campió a casa

Penultima jornada de la lliga regular al grup E de la Lliga EBA on el lider, Hispagan UPB Gandia, va guanyar a la pista del Plà de L’Arc de Llíria per 57 a 86, i es jugara el titol dissabte vinent, a les 19:30 hores, front el UCAM Múrcia CB, que va superar l’Aldaia, 82/70.

El partit més emocionant de la jornada es va viure a l’Alqueria del bàsquet on València bàsquet va guanyar per només dos punts, 73/71, el UA Fundación Lucentum d’Alacant, en el clàssic duel de filials, que permet a l’equip valencià continuar com a tercer de la classificació mentre que els alacantins conclouran la lliga com a penultims.

Per la seua banda, el Servigroup Benidorm va superar 80/70 el Power Electronics Paterna i provocar així un triple empat per la quarta possició, que ara ocupa l’equip de La Marina, per davant dels de Paterna i que tanca L’Alfàs-Sha Wellness Clinic, tots amb 13 victòries i 8 derrotes. L’equip de L’Alfàs va guanyar el Port de Sagunt per 80 a 71.

Per tant, tot queda pendent del partit de la darrera jornada que enfrontara el lider Gandia, amb un balanç de 17 victòries per quatre derrotes, front l’UCAM Múrcia, 16 i 5. En el partit de la primera volta, l’equip valencià ja va superar el Murcià per 19 punts (71-90), per tant, només una derrota per vint punts o més l’allunyaria del mereixcut titol del grup E de la Lliga EBA.

Categorías BàsquetLiga EBA