Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El base vigués Martín Rodríguez allarga el seu contracte amb el HLA Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Racing y Eldense

BÀSQUET | El base vigués Martín Rodríguez allarga el seu contracte amb el HLA Alacant

El HLA Alacant, actual líder de la conferència est de la LEB Plata, ha comunicat fa escassos minuts la continuïtat de Martín Rodríguez almenys fins a final de temporada. Una notícia que després d’haver-se complert el mes de contracte pel qual l’entitat alacantina va fitxar el jove base vigués de 22 anys.

D’aquesta manera el gallec, qui va fitxar a principis del mes de gener per la lesió de Kike Garrido, continuarà defensant els colors del club alacantí fins a final de temporada. Unes setmanes en les quals ajudarà en els partits que resten de lliga regular i també els corresponents a la fase d’ascens a LEB Or.

El jove base vigués va aterrar a Alacant la primera setmana de gener.

Una fase d’ascens per a la qual el HLA Alacant ha realitzat un desplegament important amb una campanya d’abonaments que no ha deixat a ningú indiferent i que està sent un èxit rotund.

Rodríguez ha volgut agrair l’afecte rebut per una afició que “han fet que em senta com si estiguera a casa”, al mateix temps que ha enaltit la motivació de la plantilla per a aconseguir el gran objectiu: “Sabem que serà difícil, per les sensacions són molt positives”.

I amb aquesta meta gravada a foc, l’equip ja es troba preparant el pròxim compromís de lliga. Aquest dissabte 2 de febrer, a partir de les 18.00 hores de la tarda, s’enfrontaran a un CB Morón al qual busquen enderrocar per a seguir prop de la LEB Or.

Ajudarà en el que resta de lliga regular i en la fase d’ascens.

Categorías BàsquetLiga LEB