Valencia Basket Club
»
»
»
»
»
»
»
Valencia Basket acomiada la pretemporada davant Obradoiro

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Duel entre Valencia Basket i Gran Canaria BC. Foto: ACB.

Valencia Basket acomiada la pretemporada davant Obradoiro

Duel entre Valencia Basket i Gran Canaria BC. Foto: ACB.

Últim duel de pretemporada per a Valencia Basket. El conjunt dirigit per Álex Mumbrú s’enfrenta aquesta vesprada, a les 20:30 hores, a l’Obradoiro. Serà el clàssic partit de presentació davant l’afició de la Font de Sant Lluís, encara que el quadre valencià ja ha disputat diversos xocs amistosos com a local, enfrontant-se a Joventut i Gran Canària a L’Alqueria; i al Bayern a Llíria.

El Valencia Basket – Obradoiro significarà la primera edició del Trofeu Ciutat de València. A diferencia de l’any passat, hui es disputarà solament el partit del primer equip masculí. Al 2021 es juntaren els xocs de l’equip d’homes junt al femení. A les 18:30 hores s’iniciaran els actes de presentació de la cantera taronja, del primer equip de dones i, per últim, del masculí. Dues hores després arrancarà el xoc.

valència basket debutarà en lliga endesa el 30 de setembre davant el betis

En la presentació d’aquesta vesprada, el públic de La Fonteta coneixerà per primera vegada els nous fitxatges. Per una banda, a l’equip femení s’han incorporat Alba Torrens, Elena Buenavida, Emily Kalenik, Laia Lamana, Noa Morro i Lauren Cox. Per altra banda, les noves cares masculines són Jared Harper, James Webb III, Chris Jones, Jonah Radebaugh i Kyle Alexander.

Valencia Basket afronta la recta final de la preparació d’una temporada històrica com a club. Serà la primera entitat de bàsquet en disputar la màxima competició d’Europa tant en categoria masculina com femenina. Un hite marcat des del naixement de l’equip de dones al 2018 i l’objectiu del qual és mantenir-ho al llarg termini.

Salir de la versión móvil