HANDBOL | Agustinos Alicante, a punt per al títol a la primera nacional

Amb només cinc jornades per davant, la classificació de la primera divisió nacional d’handbol ens deixa ben a les clares que Agustinos Alacant ha dominat de forma absoluta la competició. 25 partits disputats, 22 victòries, 3 empats i cap derrota. Trajectòria immaculada per a un equip que encara tindrà que esperar alguna jornada mes per a proclamar-se de forma matemática campió.

Per darrere d’Agustinos Alacant hi trobem l’handbol Elx Vulcanizados Alberola, amb cinc punts menys que els seus veïns alacantins, tancant el podi de destacats en la competició el Visococonfort Maristas d’Algemesí amb 39 punts. Tant l’Elx com l’Algemesí només han patit quatre derrotes en tota la lliga.

A la zona intermitja de la classificació podem vore el Mare Nostrum de Torrevieja, el Llevant UD Marni i el Hispanitas de Petrer separats per només 3 punts en lluita per la quarta plaça.

Sense cap problema per a mantindre la categoría hi son els equips d’Almoradí, l’Elda, el Florida Universitaria Caixa Popular, l’Alcàsser i l’equip de Sant Joan.

L’últim en aconseguir la permanència ha estat el filial del Fertiberia Puerto Sagunto, l’equip que juga a Nules i que després d’esta temporada de vinculació, ha abastat l’objectiu marcat a l’nici del curs.

A la part baixa de la taula, junt a l’Eivissa i l’equip turolenc del Mora, trobem l’Ilespain Mislata i el Vila-real, encara amb opcions de permanencia en estes últimes cinc jornades de lliga que es mostren apasionants.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.