HANDBOL | L’Elx acudirà a la fase d’ascens a Divisió d’honor plata

Molts eren els dubtes al voltant de la presència del Club Handbol Elx a Lanzarote, on es disputa entre el 19 i el 21 de maig la fase final d’ascens a Divisió d’honor plata.

La quantia del desplaçament a les Illes Canàries ha provocat que el president del club il.licità haja aconseguit les ajudes necesàries. El president de la Federació espanyola, el valencià Paco Vázquez, s’ha compromés a aportar 3.000 euros per a l’Elx, i també per al Granollers B i el Xiria gallec, que disputen també el sector canari.

També s’han sumat a este gest generós l’Ajuntament d’Elx i la Diputació d’Alacant, que també col.laboraràn econòmicament amb un club que s’ha guanyat als parquets la opció de lluitar per l’ascens.

Vulcanizados Alberola, el principal patrocinador de l’equip il.licità també aportarà 5.000 euros per al desplaçament a Lanzarote. Totes estes xifres son les que fan possible la presència alacantina a la fase d’ascens.

La eixida franjiverda està prevista per al dijous de la setmana vinent i jugaràn dijous davant el filial del Granollers, equip d’ASOBAL, dissabte front els gallecs del Xiria i diumenge tancaràn la competició front l’equip local, anfitrió i organitzador, el San José Obrero de Lanzarote.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.