HANDBOL | El calendari de la primera nacional ja és una realitat

Ja es coneix el calendari del grup E de la primera divisó nacional masculina d’handbol que es posarà en marxa el cap de setmana del 17 de Setembre.

Entre d’altres novetats, la més destacada és la tornada del Fertiberia Puerto Sagunto B a la localitat del Camp de Morvedre. Després de disputar la seua primera temporada en tornar a esta categoria a la localitat de Nules, la directiva del Fertiberia ha decidit que el seu filial jugue, com el primer equip, a l’Ovni. Curiosament, este pavelló no acull cap partit d’esta categoria des de Maig de 2008.

El grup està integrament format per equips de la Comunitat Valenciana excepció feta de l’Handbol Eivissa. La província de Castelló hi estarà representada per l’Handbol Vila-real i l’Handbol Castelló. Per la província d’Alacant hi jugaràn l’Horneo Sporting Alacant, handbol Sant Joan, handbol Almoradi, Handbol Elx, Hispanitas Petrer, Handbol Elda centre excursionista Eldensa i Handbol Mare Nostrum Torrevieja. 

Finalment, per la província de València disputaràn la competició: Fertiberia Puerto Sagunto B,  Florida Universitaria Caixa Popular, Alcàsser Wlakler’s Wp, Viscoconfort Maristas Algemesí, Levante UDBm Marni i Ilespain handbol Mislata.

El sorteig de la competició ens deixa per a la primera jornada els següents emparellaments:

Horneo Sporting Alacant- Florida Universitária Caixa Popular

Handbol Sant Joan- Bm. Almoradí

H. Vila-real – H.C. Eivissa

Bm. Elda C.E. Eldense- C.H. Alcàsser Walker’s Wp

Bm. Castelló – Viscoconfort C.B. Maristas Algemesí

Bm. Mare Nostrum Torrevieja – Levante UDBm Marni

Hispanitas Bm. Petrer- Bm. Elx

Fertiberia Puerto Sagunto B-Ilespain Bm. Mislata

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.