HANDBOL | Il·lusió, classificació i urgències per als huitens de final de la Copa del Rei

Eliminatòria de huitens de final de la Copa del Rei d’handbol que barreja l’il·lusió del Col·legi Agustinos d’Alacant que rebrà esta vesprada, per primera volta en la seua història, a un equip ASOBAL, la classificació ahir de l’Handbol Benidorm a Zarautz i el partit d’urgències per al Fertiberia Puerto Sagunt a Aranda de Duero.

Per parts, el pavelló del Col·legi San Agustín d’Alacant, conegut com “La Catedral” viurà esta vesprada una gran festa per a l’handbol de la ciutat. Els Agustinos rebràn el Condes d’Albarei Teucro en partit que la directiva ha decidit que siga d’entrada gratuïta com a homenatge a tota la pedrera d’Agustinos i a l’afició de l’handbol alacantí en general.

Eliminatòria a partit unic que ja va superar ahir l’Handbol Benidorm a Zarautz front el Amenabar ZKE, en un pavelló ple i on l’equip de Zupo Equisoaín va anar per davant al marcador al llarg de tot l’encontre. Rendes menudes però suficients davant un equip que jugà sense complexos. Al descans 9 a 13 i manteniment de concentració al segon acte fins el 21-27 final per a aconseguir el bitllet per a l’eliminatòria de quarts de final que es jugarà a Decembre ja en eliminatòria a doble partit on ja entraràn al bombo el huit millors equips de la Lliga ASOBAL de la temporada pasada.

El mateix camí vol seguir Fertiberia Puerto Sagunt, que també hui, a les 20:30 hores jugarà un partit enverinat al Pavelló Princep d’Astúries d’Aranda de Duero front un equip recent descendit, d’inferior categoria com el Villa d’Aranda, equip fet per a tornar a pujar a la Lliga ASOBAL i que tractara d’aprofitar-se del mal moment de forma del grup de Nikola Milos, que busca un canvi a la dinamica negativa. Guanyar a la Copa del Rei per a arribar en millor estat al important partit de lliga de dissabte vinent a l’Ovni front el Bada Huesca.

 

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.