HANDBOL | El Levante UDBM Marni supera al Fertiberia Puerto Sagunt B en un gran partit// Fotos

Dotzena jornada de lliga al grup E de la primera estatal de l’handbol espanyol. Es veïen les cares al pavelló Marni, un dels bressols de l’handbol de la ciutat de València, l’equip local, vinculat al Levante UD i el filial del Fertiberia Puerto Sagunt amb victòria final per al conjunt local per 30 a 27. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

I això que el partit l’ha encetat millor el conjunt roig-i-blanc saguntí que als huit minuts d’encontre ja hi havia aconseguit quatre gols d’avantatge (2-6), però un gran tram central de primer temps per part del Marni va fer que el marcador pasara d’un 5-9 a l’empat a 10 gols. Calia tornar a començar amb 21 minuts ja disputats. El Fertiberia va refer-se i jugant un bon final de primer acte va marxar al vestidor amb avantatge de dos gols (13-15).

L’inici de la segona meitat no va poder ser millor per al Marni que en sis minuts ja hi havia voltejat el marcador (17-16), un lideratge que ja no va abandonar abastant el màxim avantatge als sis gols (25-19). El ultims minuts de partit sigueren una operació maquillatge del marcador per al filial del port fins arribar al 30-27 final.

En l’aspecte individual, els 9 gols de Fernando Chumillas el converteixen en màxim artiller de l’equip de José Angel Perdigón mentre que els 10 tant de Celorrio com d’Ángel López no sigueren suficients per al filial que dirigeix Sergio Berrios. Un gran partit dels dos conjunts.
LUD Marni - Puerto de Sagunto (Paula Marí)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.