VIDEO HANDBOL | L'Elx Vulcanizados Alberola supera el Castelló al pavelló Carrús

L’Elx Vulcanizados Alberola va superar per 30 gols a 22 a l’Handbol Castelló en partit corresponent a la dessetena jornada del grup E de la primera divisió nacional d’handbol. Amb esta victòria el conjunt il·licità suma 21 punts i es coloca seté a la classificació i els castellonencs, amb 12 unitats, continuen a la part baixa de la taula.

De la resta de valencians del grup cal destacar a l’Almoradi i al Viscoconfort BM Maristas d’Agemesi que continuen igualats a la segona possició, amb 26 punts, a només un del lider Eivissa.  L’Almoradi va patir molt per a superar al pavelló Mayte Parra el Florida Universitaria Caixa Popular de Catarroja per 34 gols a 33 mentre que l’equip d’Algemesi va superar per 33 a 21 el Vila-real. Recordem que el segon lloc final permet disputar la promoció d’ascens a divisió d’honor B.

Finalment, l’Ilicar Mare Nostrum de Torrevieja va sumar els dos punts a la seua visita al pavelló La Canaleta de Mislata per 22 a 29. El conjunt alacantí es sisé amb 23 punts i els valencians ocupen el lloc 10 amb 14 unitats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.