HANDBOL | El Mislata sentencia al Florida en un bon inici de segona part

Finalitza una nova jornada a la Primera Nacional de l’handbol que acaba amb 4 victòries locals, 2 empats i tant sols una victòria visitant a falta de l’encontre del Levante Marni

Gran encontre viscut en Mislata entre l’equip local i el cuer de la lliga que va vendre cara la seua pell. L’encontre començava molt igualat, a pesar que els locals sempre tenien l’iniciativa excepte en el 0-1 inicial. La primera meitat va deixar un intercanvi de cops entre els dos equips valencians. El Florida va aconseguir refer-se a l’impuls inicial del Mislata colocant-se per davant just al fil del descans aprofitant una exclusió local per arribar guanyant a l’entretemps per 11-12. L’inici de la represa va ser favorable als locals que van agafar una renta de 4 gols amb el 19-15 que va estar mantenint amb el pas de l’encontre. Les exclusions constants, sobretot a l’equip visitant van estar marcant el transcurs d’un encontre que finalment va concloure en un 29-26 que acaba d’afonar al Florida. Sergio Murcia amb 7 gols va ser el màxim golejador de l’encontre.

El partit entre el Maristas d’Algemesí i l’Alcàsser a la pista del líder ha finalitzat amb una victòria dels principals candidats, però amb mes problemes dels esperats davant un Alcàsser que es va mostrar combatiu que va arribar al descans amb una victòria parcial de 13-12 per als locals. A la represa l’Alcàsser va seguir apretant de valent als líders que van aplegar igualats fins a quasi els 10 minuts de la represa, on una exclusió visitant va trencar el partit permetent als de La Ribera distanciar-se amb 3 gols d’adventatge que aguantarien fins el final de l’encontre que va concloure 26-24.

Al derbi alacantí l’Elx va aconseguir véncer a l’Almoradí aprofitant sobretot els instants inicials de la segona meitat, ja que a la conclusió dels primers 30 minuts la distància era tant sols d’1 gol, però un parcial de 4-0 que va col·locar 6 gols de distància entre els dos, deixant quasi sentenciat un encontre en el que l’Almoradí no va baixar els braços i va aconseguir un gran parcial fins que es va situar a 1 gol, però un apretó final amb un parcial de 6-2 va tornar a col·locar l’encontre de cara per als ilicitans que van acabar guanyant per 27-23.

Al pavelló Gedeón/Isaias Guardiola de Petrer es va viure una de les remuntades de la jornada, ja que després d’un inici igualat, el Sporting Alacant va aconseguir una renta de 4 gols just al finalitzar la primera meitat amb un resultat de 10-14. A la represa els de Petrer van encollir la distància fins situar-se a tant sols 1 gol d’adventage, que van aguantar fins a 3 minuts de la conclusió on els locals van igualar. Després d’un intercanvi de gols el resultat final va ser de 23-23.

L’única victòria visitant de la jornada va arribar a Torrevieja, on el Sant Joan va aconseguir un adventatge de 4 gols faltant 8 minuts per acabar la primera meitat amb una renta de 2 gols. A la represa va aplegar el toc definitiu dels visitants quant poc a poc van engrandir la renta a l’electrònic, a pesar que l’esprint dels últims 5 minuts va decidir finalment un partit que va acabar amb un resultat enganyós de 24-30.

El BM Castelló va realitzar al derbi castellonenc altra de les grans remuntades front al Vila Real. Els visitants van començar a distanciar-se al marcador als instants finals de la primera meitat, la qual va finalitzar amb 11-15 per als de Vila-Real. A falta de 10 minuts per a la finalització de l’encontre, la distància continuava sent de 4 gols per a un Vila-Real que l’encontre va acabar fent-se-li llarg, cosa que va aprofitar el Castelló per igualar el partit i deixar-lo en un 27-27 que converteix el partit en un dels millors de la jornada.

L’encontre mes desigualat de la jornada es va viure a Elda, on el Eldense va doblegar al Fertiberia Puerto de Sagunto ‘B’ des d’un inici, on els d’Elda van establir un adventatge que oscilava entre 4 i 5 gols, i a pesar que al final de la primera meitat els visitants va haver un moment que es van arrimar fins a 2 gols, al descans es va tornar a augmentar fins als 4. En la segona meitat el CE Eldense va apretar per anar fins a situar una distància final de 9 gols per concluir l’encontre amb el 33-24 final.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.