HANDBOL | El Lozano Repostería-Torrellano disputarà la fase d'ascens a Primera Nacional

Grans notícies per a l’esport alacantí en general i Torrellano en particular, doncs un equip d’handbol de la pedania d’Elx torna a estar prop de l’elit. Després de molts anys d’assoliments en categoria femenina, ara són els xics els que estan gaudint i fent gaudir. Foto: FBMCV.

La victòria en l’última jornada sobre el Levante UD-Marni per un contundent 31-16 ha assegurat la segona posició, i la plaça de promoció d’ascens al conjunt de *Torrellano enfront d’un pavelló ple i vibrant que va portar en *volandas als seus, que han demostrat en les últimes jornades tenir un gran nivell.

En tan sol 2 anys, l’equip de Torrellano ha passat de disputar la lliga provincial a tenir opcions de jugar en la Primera Nacional la pròxima temporada.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.