HANDBOL | Quasi ple de victòries en Divisió d'Honor Plata femenina, però cap en masculina

Jornada molt dispar per als clubs de la Comunitat Valenciana que militen en la Divisió d’Honor Plata d’Handbol. En el cas dels xics, tant el Agustinos com el Fertiberia van collir sengles derrotes, mentre que en femení només l’ensopegada del Mislata va evitar el ple de victòries. Foto: CD Agustinos.

Els equips masculins de Divisió de Plata van sucumbir davant els líders

El CD Agustinos visitava la pista d’un dels tres equips que comptaven els seus encontres per victòries en la categoria, l’Handbol Torrelavega. L’equip alacantí va sorprendre amb un gran inici i quasi amb els primers 10 minuts jugats havia aconseguit desactivar als locals, fins que un temps mort del tècnic dels càntabres va canviar el partit. Malgrat la millora local, al descans el resultat era d’empat. Va ser en la segona meitat quan tot va canviar i els líders van accelerar i van aprofitar els moments d’embós del Agustinos agafant un avantatge de fins a 5 gols que ja no van poder alçar els de la Comunitat Valenciana, que van caure finalment per 27-23.

Foto: Barça Handbol

Per la seua banda el Fertiberia Port de Sagunt també visitava la pista de l’invicte Barça Lassa ‘B’, l’equip més golejador de la categoria i primer a passar dels 100 punts anotats. El partit es va trencar prompte i és que als 8 minuts ja van aconseguir un sòlid avantatge els catalans que van saber mantenir-la durant tot el partit. Malgrat açò una bona sèrie de defenses i ràpides transicions van portar al fet que l’avantatge al descans tan sols fora de 2 gols. Després de la represa de nou el filial ‘Culé’ va estrènyer l’accelerador d’eixida i amb tres gols seguits després del tant inicial dels valencians van deixar l’avantatge de nou en 4, encara que arribaria a ser de 7 la màxima. El resultat final va ser de 42-38 per al Barça B.

Només una ensopegada del Mislata va impedir un ple valencià en femení

Els dos equips que comanden amb braç de ferro la Divisió d’Honor plata femenina són alacantins. Tant l’Elda Prestigio com el Servigroup Benidorm es queden com les úniques que han aconseguit traure els 8 punts jugats fins avui, i ho han fet amb mà de ferro en aquesta ocasió. L’Elda Prestigio visitava al Mataró en una trobada que al descans ja havien deixat sentenciat després d’anar per davant 10-17. En la segona meitat tots dos equips van estar més fins i finalment les eldenses van guanyar per 23-31. Per la seua banda el Servigroup Benidorm va atropellar a la Associació Lleidatana en un partit sense història alguna que va tenir 13 minuts d’emoció fins que les locals van estrènyer l’accelerador per a aconseguir el 17-11 en l’electrònic. En la segona part encara es va notar més la superioritat i el Benidorm va acabar vencent per 36 gols a 24.

Foto: Elda Prestigio.

Si hi ha un equip que tinga la culpa que les líders siguen de la Comunitat Valenciana és un altre equip alacantí, el Agustinos que amb un gol en els últims segons va tombar al Sant Quirze, l’altre equip que quedava amb ple de victòries. El duel entre alacantines i catalanes va ser sens dubte el més igualat de la jornada. Les dues contendents responien a l’instant els gols del rival, provocant que la màxima diferència que es va veure en tota la primera meitat fora de 2 gols. Al descans es va arribar amb avantatge mínim del Agustinos 12-11. Després de la represa van eixir millor les catalanes que van aconseguir un gran parcial per a establir la màxima de 3 gols intervingut el segon temps. Amb una gran reacció les alacantines es van posar empat a 24, i faltant 8 segons el gol de Miriam Álvarez va donar la primera victòria de la temporada al combinat de la ciutat d’Alacant.

Foto: CD Agustinos.

La cara negativa va ser el Mislata que va tornar a caure lluny del seu feu, en aquest cas en la seua visita al Sant Joan d’Espí. Després d’uns igualats 10 minuts, el partit li va donar l’esquena a les valencianes amb un gran parcial local que posava la primera gran avantatge en el marcador, encara que la reacció va ser bona i van aconseguir tornar a igualar les tornes. Una estreta final del conjunt català va posar el 14-11 en el marcador al descans. En la represa les valencianes van eixir contestones i van aconseguir situar-se a tan sols 1 gol de diferència de les catalanes. La clau va estar de nou en els últims minuts, on les locals van tornar a estar més tranquil·les i aprofitant el nervisisme del Mislata van tornar a distanciar-se fins a establir el 27-24 final.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.