BEISBOL | El MVP de la jornada està al Club Beisbol Astros València

La lliga nacional de divisió d’honor de béisbol ha guardonat al jugador del Astros València, Michel Rodríguez, com a millor de la jornada. En els seus dos jocs contra San Inazio, va resultar decisiu en la victòria gràcies als seus 2 home runs, 2 singles i 4 carreres anotades.

A més, la jugadora més valuosa de la quarta jornada de la lliga de Sóftbol, també la trovem a València perquè Fenix Meritxell Blesa és la destacada pels seus 3 triples, 2 senzills i 8 carreres anotades.

Son els actuals campions

Recordem que el Club de Béisbol Astros València va fer història el passat estiu en proclamar-se per primera volta campió de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor, l’élit d’este esport a Espanya, un titol que ja va fregar la temporada anterior quan va ser segon i també fa tres quan després de ser primer en la lliga regular, no va superar els play-offs.

Per al recòrd quedarà per sempre aquell dissabre de abril de 2016 quan els Astros de València van rebre al camp del Jardí del Túria de València al CB Viladecdans. Amb dues victòries en la doble jornada va desempatar amb el Tenerife Marlins Puerto Cruz i aconseguir la fita història per al béisbol valencià de proclarmar-se campions de la lliga.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.