BEISBOL | València acolleix per primera volta la Copa del Rei

Este cap de setmana es disputa la Copa del Rei de béisbol al camp municipal de l’antic llit del riu Túria.

Dissabte, els quatre millors equips de la temporada a la Lliga nacional, es disputen el títol. Barcelona, Tenerife. Sant Boi i el club béisbol Astros València, com a organitzador, son els candidats a aconseguir una Copa que es disputa al cap i casal per primera volta en la història.

El Astros València és el gran favorit per abastar el títol en ser l’actual campió de lliga. La competició l’obriràn els Astros i el Barcelona, dissabte a les 10:30 hores, mentre que la segona semifinal, programada per a les 14:30 hores, la disputaran Tenerife i Sant Boi.

El mateix dissabte, a les 18:30 es jugarà el partit pel tercer lloc entre els perdedors de les semifinals i serà diumenge a les 11 del matí quan es dispute la final. El campió, a més del titol, obtindrà bitllet per a participar a la propera edició del Campionat d’Europa de béisbol.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.