BEISBOL | Los Astros s'aprofiten de la joventut del Viladecans per a seguir segons // FOTOS

Los Astros Valencia no han fallat en els seus partits corresponents a la vuitena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol i s’han portat la victòria (9-3 i 9-4) davant el CB Viladecans Beisbol. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

image5

L’equip valencià, que segueix segon en la classificació, s’ha aprofitat de la joventut del conjunt català per a decantar els dos partits. La falta d’experiència d’un rival jove i amb bons recursos tècnics ha propiciat ambdues victòries a favor dels locals.

Los Astros afrontaran un desplaçament assequible la setmana que ve ja que s’enfrontaran al cuer Miralbueno, a Saragossa, abans d’aventurar-se en la Copa del Rei

El pitcheig de Los Astros ha sigut determinant als dos partits i els batejadors han estat encertats, superant el numero de hits als del Viladecans als dos xocs –4 hits més en el primer partit i 1 més en el segon, amb la diferència que en aquest s’han de sumar dos home runs a favor dels valencians.

image6

Amb aquesta victòria, i tenint en compte que Tenerife Marlins PC, no ha fallat tampoc als seus compromisos el conjunt valencià continua segon en la classificació a l’espera del error del líder. La setmana que ve afrontaran un viatge assequible per a jugar contra el Miralbueno Zaragoza, últim classificat i rival d’entitat menor en tractar-se d’un recentment ascendit. A més, s’ha de tenir en compte que en dues setmanes faran front a la Copa del Rei en Sant Boi -s’enfrontaran a l’equip amfitrió el dissabte 19 a les 17:30 hores en les semifinals.

Astros Valencia - Viladecans (paloma Navarro)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.