BEISBOL | Les seleccions Sub-13 i Sub-15 triomfen en el Campionat d'Espanya

Gran èxit per als dos combinats valencians que es van desplaçar a Astúries la setmana passada per disputar el Campionat d’Espanya. La Sub-15 es va proclamar campiona, mentre que la Sub-13 es va quedar a les portes, caient en la gran final, per la qual cosa l’actuació de tots dos va anar tremendament positiva. Fotos: FBSCV.

D’una banda, la Selecció Valenciana Sub-15 de Beisbol, dirigida per Alejandro Sánchez, va començar el torneig amb una victòria per 3-8 davant d’Aragó el passat 10 de maig, mentre que l’endemà es va enfrontar a Galícia en un trepidant encontre que també es van adjudicar, encara que amb un ajustat 12-11, aconseguint d’aquesta forma classificar-se per a les semifinals com a primers de grup.

El campió es classifica per a la Sènior League que es disputarà a Itàlia

En les semifinals, ja el 12 de maig, van vèncer 6-3 a la Comunitat Foral de Navarra, accedint a una gran final en la qual es van enfrontar a la Comunitat de Madrid, que venien de vèncer amb un ampli 10-3. No obstant això, en el duel del passat diumenge la valenciana va aconseguir imposar-se de forma contundent (4-13), basant la victòria principalment en el bon nombre de hits amb els quals es van distanciar en el marcador, i encara que Madrid va donar sensacions de poder reaccionar, els valencians van realitzar l’últim out per acabar proclamant-se campions d’Espanya.

polibeisbolselvalsub13sub15
L’expedició que es va desplaçar a Astúries.

Remarcar que amb aquest gran èxit s’han guanyat el bitllet per a la Senior League de Beisbol, una destacada competició que es durà a terme en Novara (Itàlia) entre el 3 i el 8 del proper mes de juliol i que al seu torn tindrà en joc la classificació per les World Series de Easley que se celebraran en Carolina del Sud (Estats Units).

La Sub-13 es va topar amb una Catalunya intractable

Pel que fa a la Sub-13, molt a prop van estar els de Carlos Paredes d’igualar la gran gesta de la Sub-15, però la seva actuació va ser igualment memorable ja que únicament van ser superats pel fet que participava una Selecció Catalana que va arrasar. I és que en la ronda de grups la valenciana va començar el dijous vencent 0-15 al Principat d’Astúries, però el divendres va perdre 9-12 precisament contra de Catalunya.

polibeisbolselvalsub13001
La Sub-13 amb el seu trofeu com a subcampions.

Això els va fer passar com a segons de grup, però en les semifinals del dissabte van tornar a demostrar el seu gran potencial vencent 0-10 a la Comunitat Foral de Navarra, accedint a una gran final del diumenge en la qual van tornar a creuar-se amb Catalunya. Aquest rival venia de vèncer 13-2 a Aragó, i va tornar a desfer-se de la valenciana en el duel definitiu amb el resultat de 0-14, resultant-los impossible remuntar les 5 carreres del primer inning, encara que per res això va entelar el gran campionat realitzat per la Sub-13.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.