BEISBOL | Els Astros Valencia tornen a guanyar la Copa del Rei

Els Astros de Valencia s’han tornat a proclamar, per segon any consecutiu, vencedor de la Copa del Rei en imposar-se 8-7 davant el Tenerife Marlins Port de la Creu, mateix rival al que ja van guanyar el curs passat en un partit molt disputat que es va decidir en l’extra inning.

El conjunt valencià es va avançar des de la primera entrada, i malgrat que el seu rival barallava per no eixir-se del partit, van anar per darrere en el marcador durant gran part del xoc. En el tercer inning, els Astros van ampliar el lluminós a 4-0 amb tres carreres més efectives, mentre que posteriorment vindria la reacció del Tenerife Marlins, que retallava a 4-2 i posteriorment empatava 4-4.

Els Astros Valencia, equip que partia com a favorit, aconsegueix revalidar el títol que va aconseguir a la Comunitat Valenciana un any després

Els canaris arribarien a remuntar amb dues carreres més que van posar el 4-6 que va fer reaccionar al conjunt taronja. La emoció perduraria fins al final en el qual els Astros anotarien un home run, però el Tenerife Marlins igualaria, in extremis.

En l’entrada extra, els valencians van batre millor i fruit d’açò es van acabar portant el partit amb l’ajustat marcador de 8-7 que els permet tornar a fer-se amb la Copa del Rei. Anteriorment, en les semifinals, havien vençut amb solvència 12-1 a l’equip amfitrió (Sant Boi).

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.