BEISBOL | Grans resultats dels clubs valencians en el Campionat d'Espanya i en la Sèrie Nacional Sub-15

Diumenge passat 30 de setembre van concloure dues competicions que s’estaven disputant de forma paral·lela: el Campionat d’Espanya Sub-15 de beisbol i la Sèrie Nacional de la mateixa categoria. La primera, celebrada entre Burlada i Pamplona. La segona, entre Gijón i Lugo de Llanera.

Els clubs de la Comunitat Valenciana, que en els últims anys han crescut exponencialment, van quallar dos grans tornejos.

Campionat d’Espanya Sub-15

Un total de set clubs, entre els quals es trobava l’Astres València, pugnaven pel títol que va revalidar el CB Barcelona. Estem parlant del Club de Beisbol i Sófbol De la capital de Gran Canària, el C.A.D. Irabia de Pamplona, el C.B.S. Miralbueno de Saragossa, el C.B.S. Sant Boide Barcelona i el Club Beisbol Viladecans.

L’Astres València, que va competir francament bé, va acabar amb un meritori cinquè lloc.

Sèrie Nacional Sub-15

Hi havia molt en joc en la Sèrie Nacional Sub-15, ja que el vencedor comptaria amb un representant més en el proper Campionat d’Espanya. Un premi molt suculent al que tots els participants volien aspirar a aconseguir.

Amb aquesta fi es van reunir: C.D. Amaya (Pamplona), C.B.S. Torxa-València (València), El Pla B.C. (Gijón/Astúries), Club Junior (Gijón/Astúries), C.B.S. Jotatresa (Santander), Tenerife Marlins Port Cruz (Port De la Creu/Santa Cruz de Tenerife), Us Til·lers (Teo/la Corunya), C.B.S. Rivas (Rivas Vaciamadrid/Madrid) i Trasnos (Vigo/Pontevedra).

El C.B.S. Torxa-València va acabar en tercera posició després de protagonitzar un emocionant xoc davant el Trasnos BC que es va decantar per la mínima (9-8).

Competicions anteriors

Els clubs valencians han perllongat la bona ratxa de les setmanes precedents, en les quals també s’han obtingut grans resultats. Recentment, el Torxa-València es va alçar subcampió d’Espanya Sub-13 de Sófbol Mixt. Un torneig en el qual el Club Sófbol Fènix València va concloure sisè.

Un Torxa que fa poques setmanes va conquistar per primera vegada en la seva història el títol de Primera Divisió, mentre que els Tigres d’Alacant van ser tercers.

Fotografies: Federació Valenciana de Beisbol i Sófbol

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.