Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten lidera a l’expedició valenciana per a la Copa del Món de Ostende

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ricardo Ten Copa Mundo Corridonia 2019
Ricardo Ten en plena carrera de la Copa del Mundo de Corridonia (RFEC).

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten lidera a l’expedició valenciana per a la Copa del Món de Ostende

Ricardo Ten en plena carrera de la Copa del Mundo de Corridonia (RFEC).

La localitat belga de Ostende es converteix des de demà dijous 16 de maig fins al diumenge 19 de maig en l’escenari de la segona prova de la Copa del Món de Ciclisme Adaptat en Ruta. Una competició en la qual Ricardo Ten va aconseguir la glòria en la primera prova disputada en Corridonia amb dues medalles: un or i una plata.

Per a la segona cita, que com ja s’ha esmentat discorrerà per Bèlgica, el seleccionador nacional Félix García Casas ha convocat a quatre valencians: Eloy Teruel, Maurice Eckhard, Octavio Gilabert i Ricardo Ten. Tots ells vénen de realitzar un gran Campionat d’Espanya a Salamanca.

Eloy Teruel, Maurice Eckhard, Octavio Gilabert i Ricardo Ten ens representaran en Ostende.

Calendari

El divendres 17 de maig entraran a escena les bicicletes i els tàndems, proves en les quals la selecció espanyola té grans opcions de medalla precisament gràcies als nostres esportistes. Ricardo Ten en C1 (doble campió d’Espanya), Maurice Eckhard en C2 (doble campió d’Espanya) i el tàndem Eloy Teruel – Octavio Gilabert (doble subcampions d’Espanya).

La jornada sabatina corresponent al dissabte 18 de maig serà el torn de les proves en línia. A les 09:00 hores s’emprendran les carreres dels tricicles, a les quals els secundaran les dels bicicletes de mà. El circuit constarà de 8 quilòmetres i en funció de la classe de cada ciclista s’haurà de completar un determinat nombre de voltes.

El diumenge 19 de maig, última jornada, es clausurarà la Copa del Món de Ostende amb les proves en ruta per a bicicletes i tàndems. L’última prova serà la del Team Relay en la qual Sergio Garrote, Israel Rider i Luis García-Marquina procuraran pujar un graó respecte a Corridonia per a aconseguir el podi.

Por Golsmedia