La Nucía
»
»
»
»
»
La Nucia acollirà els partits d’España Sub-19 de classificació a l’Euro 2022

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

México vs España Sub 19 del pasado Octubre en el Estadi Olímpic Camilo Cano. Foto: Raquel Cuartero.

La Nucia acollirà els partits d’España Sub-19 de classificació a l’Euro 2022

México vs España Sub 19 del pasado Octubre en el Estadi Olímpic Camilo Cano. Foto: Raquel Cuartero.

Gran notícia per a la població de La Nucia, per a tot la comarca, per a tots els aficionats al futbol de la Comunitat Valenciana que podran acostar-se al Estadi Camilo Cano de La Nucia aquest març i gaudir allí de la Selecció Espanyola Sub-19, i altres tres seleccions.

DEL 22 Al 30 DE MARÇ JUGARAN A LA NUCIA LES SELECCIONS D’ESPANYA, RÚSSIA, ÀUSTRIA I DINAMARCA

La Nucia ha sigut seleccionada com la seu dels partits del «minitorneig Elit» per a preparació de l’Eurocopa Eslovaquía 2022. Les seleccions d’Espanya, Rússia, Àustria i Dinamarca competiran amb la mirada posada en aqueix gran torneig.

Entre els integrants de l’última convocatòria de la Selecció *Sub-19 del passat octubre en partits a la província d’Alacant van estar talents com: Nico Serrano (Athletic Club), Álex Balde (FC Barcelona), Hugo Novoa (Leipzig), Pablo Torre (Real Racing), Jesús Vázquez i Rubo (València CF), Alejandro Giménez i Rodrigo (Vila-real), Pablo Marín (Reial Societat), Juan Luis Sánchez i Carlos Rivera (Sevilla FC), Marc Pubill (Llevant UE)…

jesus vazquez
Jesús Vázquez a la izquierda, en un partido con España Sub-19 en La Nucia el pasado octubre. Foto: Raquel Cuartero.

Enrique Ortolá, vicepresident de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i Damián López, delegat Provincial d’Alacant de la FFCV van visitar ahir les instal·lacions del Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia al costat de Sergio Villalba, regidor d’Esports i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia. L’objectiu d’aquesta reunió tècnica era començar a preparar aquest torneig i tots els requisits tècnics que exigeix la UEFA per a aquests partits internacionals oficials sub 19.

En les pròximes dates es donaran més detalles sobre els horaris d’aquestes trobades que se celebraran del 22 al 30 de març.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil