Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENIS | Intens cap de setmana per al frontenis valencià

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Racing y Eldense

FRONTENIS | Intens cap de setmana per al frontenis valencià

Cap de setmana marcat per la maratoniana disputa dels individuals jugats al Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que van tindre lloc durant tot el dia de dissabte a les instal·lacions del Tutempo K7 i que començaren a les 9:00 del matí i acabaren passades les 20:30 de la vesprada.

Al llarg del matí es va posar en marxa l’individual de preolímpica amb una enorme participació, i amb 6 categories, que van disputar els xiquets i xiquetes fins a les semifinals. I de la mateixa manera però a la vesprada, es va fer amb la bola olímpica i la paleta goma, amb menys participants però sense llevar-li emoció al que va passar, ja que va ser una gran lluita per aconseguir el pas definitiu a les finals autonòmiques, que tindran lloc totes elles el pròxim dia 26 de Maig al poliesportiu de Canals.

wrdgerg4wteg4reg4rt

Comença la Copa Autonòmica de frontenis

Per la part dels equips autonòmics, una volta acabada la Lliga Autonòmica Argano, els favorits començaren la seua participació en la Copa Autonòmica. La competició del KO no va portar res nou a la marxa habitual dels dos grans. Ja que ambdós aconseguiren clares victòries per 0-3 a les pistes d’Elx i Valencia Frontenis. Cal recordar que en aquest cas es juga a partida única i a casa del rival més dèbil fins a semifinals. Així que, amb els resultats de CF Elche 0-3 CF Portacoeli– Serra, i Valencia Frontenis 0-3 CF Incusa Silla, els dos clars favorits passen a la següent ronda.

erhtrehgt5ehgtregtrgergtr
També es destacable l’enfrontament que quedava pendent de la Lliga entre CF Incusa Silla i el “Club Valenciano de Natación”. Tot i que ja estava decidit el resultat de la competició, este havia sigut aplaçat, i es va jugar el passat dijous dia 10. Per a ser sincers, i sense voler ser irrespectuosos direm que es va notar en molts moments que no hi havia res en joc, excepte el propi orgull, ja que van haver varies jugades amb falta d’intensitat i alguns errors no forçats prou clamorosos. Així i tot, van ser tres bones partides que caigueren de part dels locals i que donen per finalitzada definitivament la competició regular.

Així queda el ranking individual

Per al que si que van ser importants estes partides va ser per a aclarir com queda finalment el ranking individual de la màxima categoria i conèixer així quins son el jugadors que optaran al torneig de mestres, al màster amb major nivell de la Comunitat Valenciana. Per fi, el Nº 1 d’aquest ranking recau en Joan Domingo, jugador del CF Incusa Silla que acaba amb 86,58 punts gracies als 44 sets jugats dels que solament ha perdut 4, quedant els 40 restants com a sets guanyats. Uns números que l’acrediten com el millor jugador del Ranking i que venen a dir-nos el que ja sabíem d’aquest enorme jugador.

Completen el pòdium, Miguel Angel Cebrián en segon lloc amb els mateixos sets jugas que Joan, amb un únic set guanyat de diferència, cosa que ens diu lo prop que ha estat, i lo igualada que ha sigut la lluitat entre els dos. I Cristian Julián a l’últim escaló, els dos jugadors de l’equip campió de lliga el CF Portacoeli-Serra. A tots ells l’enhorabona!!!

Categorías Frontenis