FRONTENNIS | Arranquen les competicions a Alacant i Castelló

S’acosta el cap de setmana i amb això la jornada de lliga de Frontenis de FFPCV. Es tracta d’un cap de setmana important ja que comencen les competicions a les províncies d’Alacant i Castelló.

Parlem de les lligues de Divisió d’Honor, 1ª i 2ª Divisió a Castelló, i les lligues de Divisió d’Honor i 1ª Divisió a Alacant.

Amb això i amb l’inici de la lliga comarcal que dóna inici aquesta mateixa setmana, només queda per donar el tret de sortida a les Lligues Femenines CAFF (Campionat Autonòmic de Frontenis Femení) que començaran el proper 6 d’Octubre, i els Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana (JECV) que ho faran el 20 d’Octubre.

Divisió d’Honor València

Amb el referent a aquesta 2ª jornada i abans de repassar la màxima categoria, ressenyem els 4 equips de Divisió d’Honor València que van aconseguir un ple de victòries en la primera jornada.

Xest B, Miramar A, El Puig i Athletic Alcàntera encapçalen la classificació, amb esment especial para CF El Puig, club recentment ascendit.

També ressaltar la victòria “amb història” del ja comentat Athletic Alcàntera vs CF Guadassuar B, on en la segona de les partides jugava Enric Rivero, jugador criat al club de Guadassuar i que ha fitxat aquest any pel seu nou club havent d’enfrontar-se al seu anterior equip.

Lliga Autonòmica Argano

En la Lliga Autonòmica Argano, casualitats del Frontenis, s’enfronten aquests mateixos clubs. El clàssic de la ribera: CF Alcàntera de Xúquer vs CF Guadassuar A.

Dos equips amb història, amb gran nivell i amb una filosofia basada en la pedrera.

Un altre duel que pot tenir molta importància és el de At. Aldaia vs València Frontenis, dos equips que van lluitar la temporada per no descendir i que els punts que obtinguin d’aquesta trobada poden significar molt al final de lliga en la seua guerra particular.

Els dos colíderes juguen les seues partides fora de casa. El CF Manises es desplaça fins a la fantàstica pista del CF Xest, tercer classificat en la temporada passada, i al que a casa se li escapen pocs punts. Serà interessant veure el desenvolupament de les partides i veure que lloc els deixa a cadascú.

I quant a l’actual campió, les hi veurà amb el nou club de la màxima divisió, CF Carlet DECOVAL vs CF Portacoeli-Serra. Els locals van acaparar l’expectació i la informació estiuenca amb la fusió entre el CF Ciutat de Carlet i el CF Benetusser DECOVAL.

Una fusió que va acabar arribant a bon port i amb un equip amb àmplia plantilla i bon nivell, al que seguirem els seus passos per informar del que esdevé. Com solem fer sempre als nouvinguts els desitgem molta sort en la categoria.

Resta partits propera jornada

  • Club Valencià de Natació A vs CF Quart de Poblet
  • Elx-Pref. Duyba vs CF Incusa Silla

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]