FRONTENNIS | El CF Portacoeli-Serra, líder en solitari de la Lliga Autonòmica Argano

Completada la segona jornada de la Lliga Autonòmica Argano, celebrada el cap de setmana passat, deixa com a líder en solitari al CFPortacoeli-Serra. L’actual campió explica les seues partides per victòries en sumar el segon ple, en aquest cas en la pista del CF Carlet DECOVAL.

Amb una primera i tercera partida més clares, però amb una segona partida d’infart, arribant al tercer set i acabant amb un ajustat temptejo de 9-10.

L’altre equip que va aconseguir un ple de victòries i va sumar el seu primer 3-0 en lliga va ser el C. Valencià de Natació, qui ressorgeix així del seu mal resultat en el debut de lliga i suma els seus primers punts en la classificació.

Victòria casolana enfront d’un CF Quart de Poblet que no ha pogut puntuar encara. En la seua defensa cal veure que les dues primeres jornades de lliga ha tingut dos enfrontaments duríssims i que segur posarà tot la seua obstinació a revertir aquesta situació.

El duel de la Ribera es va saldar amb un CF Alcàntera de Xúquer 1- 2 CF Guadassuar, amb totes els enfrontaments a dos sets.

Va ser molt cridaner el resultat de la primera de les partides, amb un tempteig final de 6-7 i 4-5 per als visitants. Els dos sets a temps finalitzat, amb una igualtat tremenda i que té la seua explicació en els jugadors que van integrar aquesta partida, especialment en els zagueros, Óscar Camarasa enfront de Moisés Boils.

Dos veterans que com es pot veure en el resultat no són molt duchos a fallar boles. Bon espectacle el que van donar i partida per posar a prova els marcapasos.

En el seu duel particular el At. Aldaia va saber imposar el factor pista per aconseguir un 2-1 enfront del València Frontenis. Amb totes les partides resoltes al tercer i últim set. Encara queda molt, i la lliga és molt llarga, de moment Quilis i Héctor Sancho van salvar un important punt per als visitants.

Els tradicionalment perseguidors del líder, CF Incusa Silla i CF Xest, es van deixar sengles punts pel camí.

El primer en la sempre difícil visita a Elx-Pref. Duyba, on es va tornar a notar la necessitat imperiosa d’un zaguero per al club de Silla, amb la baixa per intervenció mèdica de David Oliver.

I els segons a casa enfront del CF Manises que havia començat molt notablement la setmana passada, i que va poder aconseguir una victòria en l’espectacular frontó de la ciutat del circuit Ricardo Tormo, on pocs, només els millors, aconsegueixen treure partit d’allí.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]